בעיות גב

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

01/03/2015 | 10:10 | מאת: שרון

שלום ד"ר נחשון בעלי אמור לעבור קיבוע בגב התחתון לאחר חיפוש ברשת ראיתי שתל חדשני לקיבוע עמוד השדרה בשם TOPS SPIN יש באפשרותך להתייחס לשתל החדש, עוד שאלה קטנה כמה זמן מחזיק שתל לקיבוע עמוד שדרה. תודה רבה ושבוע טוב

משך הזמן שהשתל מחזיק לרוב לא בעייתי - ואינו מגביל משך השימוש בו ה - TOPS מתאיןם בעקר למצבים בהם הדיסק יחסית שמור והנזק דוקא במפרקים האחוריים אם את רוצה לשקול התאמת שלל כזה -א שמח לראות לחווד נוספת ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864 ד"ר נחשון רנד

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה