תחושת נימול בשכמה השמאלית

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

26/02/2015 | 17:30 | מאת: ליבנה

שלום רב, לפני כ3 חודשים ילדתי לידה שניה, לידה רגילה עם אפידורל. מאז הלידה אני חשה מידיי כמה דקות תחושת נימול למשך מס' שניות בגב העליות באיזור השכמה השמאלית. יש לי בלטידיסק בגב התחתון, לא יודעתאם זה קשור.. בכל אופן התחושה היא של "הירדמות" של האיזור ומידיי פעם גם תחושת חום כמו בעירה באותו מקום. הייתי אצל נוירולוגית אמרה שהכל בסדר. עשיתי סיטי ומחכה לתשובה. אשמח לדעתכם בענייו...מה זה יכול להיות?? תודה רבה. ליבנה.

קרוב לודאי גירוי של עצב מקומי קטן - דבר חסר חשיבות שלא הייתי מתעסק בו כלל. ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864 ד"ר נחשון רנד

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה