כאב גב בצד שמאל

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

22/02/2015 | 20:01 | מאת: חן

מזה כחודשיים סובלת מכאב חזק בגב עליון המקרין לכל אורך הזרוע והיד עד כדי כך שלא מסוגלת לעמוד יותר מ-10 דקות ולא לשבת אלא רק לשכב. אורטופד אמר שכנראה זו דלקת, מטופלת בארקוקסיה רוקסט פלוס ועכשיו רק בפרקוסט 5 וזה כלל לא מעביר לי את הכאב. הכאב הוא בכל שעות היום. האורטופד אמר שבביקור הבא יתן זריקת קורטיזון, אני חסרת אונים. צילום רנטגן תקין. יש לציין שלא קיבלתי שום מכה ולא התאמצתי לפני הכאב מלבד הליכה מהירה וריצה בהליכון. האם זריקת קןרטיזון תעביר לי את הכאב, מה לעשות??

קשה לענות בלי לבדוק אותך לא ברור אם מקור הכאב צווארוגב מקרים ליד או אולי בכתף והטיפול תלוי בכך הגיע הזמן לבדיקה רצינית ובדיקות דימות משמועתיות יותר מסתם צילום ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864 ד"ר נחשון רנד

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה