MRI גב

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

28/02/2015 | 21:55 | מאת: חן

שלום רב, אני בת 27, בריאה בדרך כלל. בבירור בעקבות חשד לשבר דחיסה בחולייה L1 (שנראה במקרה בצילום רנטגן..). הופניתי ל-MRI וזו התשובה: schmoral nodes are present involving the T12 through L4 levels. an old anterior wedged compression is seen involving the L1 body. degenerative decreased T2 disc signal is seen at T12/L1. the examination is otherwise grossly unremarkable. הרופא שלי אמר שזה לא מדאיג, אבל לא ממש הבנתי מה זה אומר או מה רואים בבדיקה. אשמח להסבר. אני מתאמנת ביוגה. אם אני מבינה נכון אימון יוגה יכול לשפר את מצב הגב, אשמח להסבר התוצאות כדי שאדע לעדכן גם את המורה שלי... תודה רבה

יש שוני במבנה חוליה אחת - אוטלי שבר ישן ואולי סתם מבנה יתדי שודהמ לשבר לא הייתי מתרגש מזה בכלל רק בודק ליתר בטחון צפיפות עצם ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864 ד"ר נחשון רנד

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה