נגע לי עם טרבקולציה גסה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

21/02/2015 | 19:48 | מאת: אנה

בסיטי שנערך לי מצאו כי יש לי בלט דיסק לושק לשק בגובה l5-l4 ובגובה l3-l4 ובנוסף נירשם כי יש לי נגע ליטי עם טרבקולציה גסה 19*14 מ"מ בעצם כסל מימין על מה זה מעיד?

על זה שיש בלטי דיסק וכן על נגע בעצם האגן שטיבו לא ברור ולא ניתן לחחש את טיבו רק לפי התיאור הזה. כדאי לפנות לאורתופד מומחה ולהמשיך את הבירור ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה