שוב בנוגע לפריצת דיסק

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

22/02/2015 | 12:17 | מאת: גולן

אני חייל שגר ברמת הגולן ומשרת בבסיס ודבר זה מקשה עלי לכן אני בגימלים בבעתי מבחינת ספורט אני הולך גג 400 מטר והרגל משתתקת ביצעתי טיפולי פיזותרפיה רבים אז רציתי להבין משמעות הדבר זה רק לעשות ניתוח ?

אם זה המצב יתכן שזה הפתרון הנכון להמלצה יותר מחייבת יש כמובן צורך בבדיקה מלאה ועיון בצילומים ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה