כאבי גב

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

19/02/2015 | 10:32 | מאת: משה

שלום: אני בן 42 לאחר בדיקה אצל רופא משפחה נשלחתי ל C.T עש"מ והתברר שאני צריך לעבור קיבוע בגבהים L4-5-S1 שאלתי האם לאחר הקיבוע הכאבים יפסיקו או זה שאלה של זמן עד הכאבים הבאים. תודה

לא מקובל לבצע קבוע כטפול לכאב גב בלבד (ללא תסמינים אחרים) אלא במקרים לא שגרתיים מציע לך לקבל חוות דעת נוספת לגבי הצורך בניתוח וטיב הניתוח או אפשרות לטיפול אחרים ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה