נימול ברגל ולעיתים כאב גב תחתון

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

15/02/2015 | 17:40 | מאת: נועה

שלום רב! אבקש הסבר לתוצאת mri שבר ישן l1 נצפו היצרות ריצסים והתעבות פסטים. מה זה אומר? זאת לאחר נימול מתמשך (של כמחצית שנה) ברגל ימין מברך מטה. ולעיתים גם כלפי מעלה . האם השבר בחוליה מתאחה? מה ההשלכות? אני בת 33 רזה ואמא לילדה בת 6 (הייתי מרימה אותה הרבה אך מניחה ששבר זה נגרם מתאונה) . לתשובה, אודה.

שבר בהחלט מתאחה וקרוב לודאי שהסבה לכאב שלך כיום הוא השינויים במפרקים והיצרות סביבם בנקבים העצבים על שרשי העצבים הגורמת לכאב גב וקרינת כאב לרגלים ורדימות - זה לא בהכרחקשור לשבר ישן שהתרפא כדאי להגיע למומחה עמוד שדרה להבדק על מנת לזהות באופן ברור יותר את סבת הכאב והתסמינים ולטפול בהתאם ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה