צריך עזרה בנוגע לפריצת דיסק

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

12/02/2015 | 17:17 | מאת: golan

שלום אני חייל כבן 21 שלאחר מבצע צוק איתן החלו לי בעיות בגב נמרחתי במשך חודש וחצי בגימלים לאחר שביצעתי צילום ct אשר בצילום היה בלט דיסק בגובה L3-L4,בלט דיסק בגובה L4-L5,בלט דיסק אזורי ולנקב משמאל עם לחץ על השורש בגובה L5-S1, לאחר בדיקת ה ct אצל אורתופד סופחתי לר''מ 2 והתחלתי בטיפולים פיזותרפיה אינטנסיביים במשך חודשיים, במהלך הטיפולים לא היה שיפור ונשלחתי לביצוע צילום MRI לאחר קבלת צילום ה MRI הגעתי לאורתופד והפיענוח התבצע ב 11/02/15 שבו נאמר: בMRI מותני סימני התייבשות וירידה בגובה של דיסק L5-S1 פרוץ לאחורה ולצד שמאל עם חסימה של רצסוס השמאלי וחלקית בפורמינה שמאלי באותו סגמנט עם לחץ בינוני על איזור השורש. תחושה של נימול בבוהן הרגל ובנוסף החלה ירידה בכוח הרגל כלומר:כוח שרירי ב TA שמור 5/5 שני הצדדים,כוח ב EHL ירוד משמאלן לפחות 4/5 והומלץ לי לבצע או ניתוח או המשך פיזותרפיה כחודש בעזרת תרופות כגון,אוטודלוק,רוקסט פלוס,ואלטרולט, כמובן שיש לי צליעה קשה לי ללכת לקום מהמיטה לסוע ברכבים,אוטובוסים אשמח לעזרה ועצה של איך להימנע מניתוח,מציין ביצעתי לפחות כחודשיים פיזורתפיה,דיקור סיני,הידרותרפיה,עיסויים,וכעת חוזר לפיזותרפיה עם תרופות בתודה רבה מגולן!

פעילות גופנית וסבלנות. ואם אין לך מספיק מאלו - גם ניתוח הוא לא מלה גסה ויכול לפתור את בעייתך ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה