תוצאות סיטי

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

12/02/2015 | 10:47 | מאת: דנה

שלום רב אשמח לעזרה בפיענוח תוצאות סיטי.יש לי תור רק בשבוע הבא ואני די בלחץ .אני בת 35 וזה נשמע לי כמו תוצאות של אישה מבוגרת. ללא בלט דיסק. :L2-3 נקבים בינחוליתיים חופשיים. מבנה גרמי תקין. שינויים ניוונים במפרקים הפצטליים. ללא בלט דיסק. :L3-4 נקבים בינחוליתיים חופשיים. מבנה גרמי תקין. שינויים ניוונים במפרקים הפצטליים. בלט דיסק קל לוחץ במידה קלה על השק התקאלי. :L4-5 נקבים בינחוליתיים חופשיים. מבנה גרמי תקין. שינויים ניוונים במפרקים הפצטליים. ללא בלט דיסק. :L5-S1 הנקבים הבינחולייתיים חופשיים. מבנה גרמי תקין. שינויים ניוונים במפרקים הפצטליים. רקמות רכות פרהוורטברליות שמורות. .L4-L5 סיכום: דיסקופטיה מתונה בגובה תודה

22/02/2015 | 10:15 | מאת: דנה

שלום שוב, הספקתי להיות אצל אורתופד. הוא טען שיש לי שחיקת סחוס ונתן לי גלוקוזמין והפניה לפיזיוטרפיה.אני רק בת 35 והבנתי שזה קורה לאנשים מבוגרים יותר .הוא לא ידע להגיד לי ממה זה נגרם לי והאם זה יחריף .ורציתי לשאול אותך אולי אתה יכול לעזור לי ולומר לי ממה דבר כזה יכול לקרות לבחורה צעירה יחסית כדי שאדע לא לעשות זאת כדי שהמצב לא יחריף .או שזה בכלל לא בשליטתי ? והאם המצב שלי חריף ? שאלה נוספת זה האם כדאי להשתמש בתכשיר גלוקוזמין ה1500 שניתן עם מרשם רופא או את המגה גלופלקס ? תודה

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה