קליקים בגב

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

20/02/2015 | 16:26 | מאת: ליז

שלום , לפני כשלושה ימים עשיתי אמון בחדר כושר למותניים (14 קג לשרירי האלכסונים) וכל חזרה על התרגיל היה קליק בגב , בהתחלה זה לא הפריע אך לאחר יום התחיל לכאוב לי ממש הגב וכל פעם שאני מתישרת \ מתכופפת \ עושה פעולה כלשהי עם הגב יוצא לי קליק ויש סוג של תחושת מתח בגב . הקליקים ממש מפריעים עד רמה שאני שוכבת לנוח נושמת ויוצא לי קליק מעצמו . האם יש צורך בבדיקה רפואית ? ולמה זה קרה בכלל ?

זה תולדת תנועה של המפרקים והגידים עליהם - אין בזה סכנה אם כי זה יכול להרגיש לא נוח ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

22/02/2015 | 18:17 | מאת: ליז

מה עלי לעשות כדי שזה יפסק ? והאם אפשר לחזור לכושר כרגיל ? והאם יש לזה שם שאוכל לקרוא על זה קצת

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה