עקמת

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

16/02/2015 | 18:33 | מאת: איצקוביץ שרה

שלום הייתי מאוד רוצה לדעת האם עקמת קשה מאוד יכולה לגרום למוות. ומה באפשרותי לעשות להמשיך הלאה כולי אובדת עצות. מאז שאני מרגישה קוצים בכל חלקי הגוף ולפעמים כאבים חיי הפכו לבלתי נסבלים. תודה מראש האם אפשר לקבל עצה ושוב תודה.

לא מכיר תסריט כזה אם כי עקמת קשה מאד יכולה לגרום לחץ על הריאות והלב ולבעיות שונות בהם אם מצבך כה משמעותי - צריך לראות ולבדוק כדי להעריך מה ניתן לעשות לעזור לך - זה בודאי לא מקרה לעצות בלי כיסוי ללא בדיקה והכרת המקרה מקרוב באינטרנט ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה