תשובה mri

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

12/02/2015 | 13:26 | מאת: דנה

שלום, לאחר 3 שנים של כאבים , עשיתי בדיקת mri אני בת 50 בריאה, ומטופלת לאחרונה במרפאת כאב, תוצאות הבדיקה: תעלה ברוחב תקין שק דורלי תקין אותות תקינים מחוט השדרה המותני אותות תקינים ממח עצם חולייתי שינויים על שם modic בחוליות l4 l5 היצרות הרצסים והתעבות הפסטים בכל המרווחים שנבדקו עם התעבות ליגמנטום פלבום מרווח l4 l5 בלט דיסק מרכזי דיפוזי , היצרות הרצסים והתעבות הפסטים מרווח l5-s1שינויים ניווניים. שאלתי: האם אני מתאימה להזרקה תחת שיקוף, מה הגורם העיקרי לכאב אצלי, מאחר והכאב לא מרפה רק משתנה בעוצמתו כל הזמן. האם יתכן שיש לשיקול ניתוח? בברכה דנה

יש אפשרות לפתור הבעיה בניוטח איני בטוח שהזרקה תחת שיקוף מתאימה למקרה זה - אולי דוקא הזרקה אפידרואלית עדיפה כאן כדאי להועץ באופן מסודר במומחה עמוד שדרה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה