בדיקת היצרות תעלת עמוד השדרה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

03/02/2015 | 15:16 | מאת: סמדר

שלום, בת 50 פעילה גופנית. עכב כאבים חדים בגב התחתון ןבהליכה האורטופד הפנה אותי לצלום של סיטי לבדיקת אפשרות של היצרות תעלת עמוד השדרה. מכיוון שעשיתי פעמים סיטי ריאות לפני כשנה וחצי. אני דוחה את ביצוע הבדיקה. הכאבים כרגע החריפו ונעלמים רק אחרי ישיבה. שאלתי האם לא כדאי יותר לעשות MRI (הרופא דחה) ולהסתכן בקרינה נוספת. אודה לתשובתך

ניתן לאבחן גם ב - MRI ואם יש לך אפשרות ללא קרינה - זה אפשרי ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה