ציסטה על שם טרלוב

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

04/02/2015 | 11:50 | מאת: אלמה

שלום, אני בת 30, סובלת מזה חודשים ארוכים מכאבים מתמשכים בבטן תחתונה, גב תחתון, כאבי רגליים ותחושת נימול, כאב בין השכמות, לחץ על שלפוחית השתן וכאבים בחזה. לאחר בדיקות אינספור, בדיקת MRI הדגימה הרחבה ציסטית ניכרת של התעלה הספינלית בגובה L5 ולחץ כרוני על החלק האחורי של גופי החוליות עם dural ectasia ועם סקלופינג של גופי החוליות. שאלתי היא- מהו הטיפול האפשרי במקרה של ציסטה ע"ש טרלוב? האם נהוג לנתח? תודה רבה מראש

התסמינים בפלג הגוף העליון בודאי אינם קשורים לעניין כלל אשר לתסמינים בפלג הגוף התחתון - איני שולל לגמרי את האפשרות אבל הסבירות שהם תולדת הציסטה הזו - מאד מאד מאד נמוכים מדובר בציסטה שכמעט לעולם אינה גורמת לתסמינים כלשהם עם זאתיתכן במקרים חריגים שהלחץ קשה ויש תסמינים ואז ניתן לשקול טפול ניתוחי מציע לך להגיע ליעוץ מסודר של מומחה עמוד שדרה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה