באבי צוואר

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

30/01/2015 | 14:29 | מאת: ***

אני בת 64עם כאבי צוואר חזקים וכאבי ראש עם סחרחורות.בסי טי סי 3-4 היצרות של הפורמן מימין .בסי4-5 פריצת דיסק אחורית כללית. היצרות התעלה הספינלית .ומסי5 עד סי7 הצרות התעלות. סיכום שינויים ניווניים לכאבים אני לוקחת רק אופטלגין שלא כלכך עוזר לי לשאר תרופות נוגדות דלקת אני רגישה. הכאבים כל כך חזקים ממפריעים לי לתיפקוד היום יומי. עשיתי פיזיוטרפיה קבוצתית.

הכל טוב ויפה אבל שאלה לא שאלת.... מציע לך להגיע ליעוץ מומחה עמוד שדרה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה