מיצוי טיפולים

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

30/01/2015 | 14:04 | מאת: יוסי

שלום דר, אני מזה שנה סובל מכאבי גב תחתון עם הקרנה לרגליים, עם מספר בלטי דיסק. טופלתי בפזיוטרפיה, הידרוטרפיה, מכשיר טאנס, כדורים כגון ארקוקסיה, מוסקול, טרמדקס, אתופן, רוקסט ונכון להיום לוקח שלושה כדורי פרקוסט ושני ליריקה 75 מל ליום. רופה המשפחה שלי המליץ לי לנסות לבקש אישור לקאנביס רפואי ואמר שהתרופה יכולה לעזור מאוד לכאבים. עברתי שני מרפאות כאב ולצערי בשתיהן נאמר לי שבגלל הנחייה של משרד הבריאות הם לא מקבלים חולים חדשים. ברצוני לשאול האם מציתי את הטיפולים? והאם באמת ניתן לקבל בשלב זה המלצה לקאנביס, והאם ניתן לעשות את זה אצלך. תודה מראש.

ממש לא. אני נוהג לטפל בבעיות על מנת לפתור אותן ולא על מנת להפוך אותן לכרוניות הנמשכות כל החיים ובודאי שאיני עוסק בהפצת קנביס ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה