התייעצות לגבי emg רגליים בעקבות פריצת דיסק

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

22/01/2015 | 15:37 | מאת: אור

שלום אני סובלת מפריצת דיסק מזה חצי שנה בתוצאות הmri שלי בספטמבר האחרון רשמו :L5-S1 דיסק פרוץ גדול אחורי מרכזי וסוב ארטיקולרי משמאל,גולש עד הרצס הלטרלי וגורם ללחץ ניכר על שורש S1 משמאל. עד היום אני עדיין עם צליעה ברגל שמאל כאבים חזקים תחושה של הרדמות בחלקים האחוריים של הרגל ובנוסף בכף רגל שמאל ולפעמים תחושה של שריפה ומגבלת תנועה. בנוסף לפני כ8 שנים סבלתי מכאבים בגב וברגל ימין למעלה מקדימה שאורטופד אחד אבחן זאת ככל הנראה פריצה אבל זה חלף לאחר 3 שבועות . עשיתי בדיקת emg ממש עכשיו ואלה התוצאות שקיבלתי : תשובות F : תשובות f התקבלו ארוכות מעט לעצב הפרונאליס הימני. ת-H reflex התקבל תקין לסיכום: רדיקולופטיה בגובה L5 מימין בדרגה קלה אין עדות לנוירופטיה דיסטאלית. אשמח לדעת מה זה אומר? והפעם יש קשר בין המקרים? תודה

אין קשר ברור ומה שקובע אלו הממצאים הקליניים ולא בדיקות המעבדה - הבעיה כעת - בקע דיסק שמאלי ובו יש לטפל אם תרצי - את מוזמנת לתאם יעוץ מסודר במרפאתי לשקול את אפשרויות הטיפול במצבך על פי בדיקה גופנית ועיון בצילומים ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

01/02/2015 | 16:13 | מאת: אור

שלחתי פרטים כדי שיצרו איתי קשר :)

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה