עמוד שדרה צווארי גורם לכאבים ?

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

21/01/2015 | 16:34 | מאת: עמית

שלום ד"ר רנד, אני סובל בחודש - חודשיים האחרונים מכאבים באיזורים שונים: כאבי ראש, צוואר, גב ( בחלקו האמצעי השמאלי ) ובעיקר מטריד כאב עמום בחלק המחבר בין הצלעות לעצם הבריח משמאל. אי נוחות מורגשת בעת שכיבה על הצד. בבדיקת אורתופד ע"ב צילום רנטגן ,נמצא כי אין כל בעיה גרמית בע"ש גבי או צווארי אלא יש צורך ביישור הלורדויס הצווארית. לטענת הרופא כל הכאבים שתארתי נובעים מהבעיה בעמוד השדרה הצווארי. הופנתי למכון פיזיותרפיה לקבלת טיפול וסדנת צוואר וגב. אשמח לדעתך האם ההסבר הרפואי מתקבל על הדעת ואכן יכול להסביר את כל הכאבים, ואם הטיפול אכן יעיל. בתודה.

כאב בצואור ובעיה של לחץ על שרשי עצבים בצוואר בהחלט יכולה להסביר תסמינים כפי שאתה מתאר אבל כדאי לאשר זאת על ידי בדיקה מדוקדקת ובצעו בדיקת דימות מתקדמת כמו CT או MRI של עמוד השדרה הצווארי כדי לזהות מיקום הבעיה ולטפל באופן יותר ספציפי ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה