כאבים בזמן הרמת יד כלפי מעלה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

21/01/2015 | 00:47 | מאת: חיים

בברור אולטרא ורנטגן לא נמצא שום דבר .הרופא ביקש אמ אר איי ואני ממתין לאישור הקופה . בינתיים אני עושה פילאטיס ומתיחות וחלק מהתרגילים כאשר אני מרים את היד עד לחזה יש לי כאב ובלי קשר אני לא יכול להרים את היד יותר גבוה . האם מומלץ להמנע מתנועה תוך כדי הכאב או להמנע ? יש הטוענים שיש לקחת משכך כאבים לפני אימון כדי לאפשר את התנועה וכדי שהשריר יתחיל לתפקד ולא ימשיך להתנוון ולהתקצר. מה דעתך ?

לעצרי איני יודע מה לומר בהיעדר התקרשמות ראשונית מהבדיקה הגופנית סביר שלא תגרום לעצמך נזק נוסף בהמשך התנועה אבל איני בטוח בכלל שמקור הכאב בכתפיים ולא בצוואר למשל ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה