דיסקופטיה מינימלית ב L5-S1

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

21/01/2015 | 11:05 | מאת: אתי

שלום קיבלתי תשובה של סיטי דיסקופטיה מינימלית ב L5-S1 מה זה אומר אני סובלת מכאבים חזקים לאחר נפילה ולא יכולה ללכת איזור המחבר ליד המפשעה מאד כואב וזה מקרין לי לגב והירך

זה אומר שיש נזק קל לדיסק בין L5 ל - S1 הדיסק התחתון ביותר בעמוד השדרה - מה שעולול לגרום להרחבתו ולחץ על שרשי עצבים סמוכים כולל קרינתכ אב למפשעה כמתואר חבטה או חבלה יכולים בהחלט לעורר בלט כזה שהיה קודם "רדום" ולגרום לכאב מציע לפנות לאורתופד או מומחה עמוד שדרה לייעוץ מסודר ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

13/07/2016 | 20:03 | מאת: לי

למה ניתוח ? אפשר לטפל

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה