גידול אינטרא דוראלי בע"ש גבי

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

21/01/2015 | 00:35 | מאת: דן

האם מקובל יותר שנוירוכירורג ינתח או שאורטופד עמוד שידרה ? מה שהבנתי שנוירוכירורגים הם אלה שמנתחים בבתי חולים ציבוריים גידולים בעמוד שידרה . האם יש סיכונים כמו שיתוק בגפיים או חולשת ברגליים אחרי הניתוח ? האם ניטור העצבים בע"ש בזמן הניתוח מונע פגיעה בעצבים או בשורשים ?עד כמה זה מסוכן ?

מציע להתיעף עם נוירוכירורג מומחה עמוד שדרה בהחלט יש גם סיכון לנזק עצבי משמעוי בניתוח כזה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה