חיזוק זוקפי גב ומניעת בעיות גב ע"י תרגילי סקאווט

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

20/01/2015 | 16:14 | מאת: יריב

מבקש לדעת האם יש המלצה רפואית לתרגילי סקוואט (כיפוף ברכים מעמידה תוך הטיית גו עם קשת לומברית) וכן תרגיל דדליפט הרמת מוט משקולות מהקרקע ותרגילים נוספים שמבוצעים עם פוזיצית ללאקסטנשיין לומברי וטורקלי ואגן מסובב לפנים כלומר קשת גב תחתון שהגב ישר, אני מעוניין לדעת מה אתה סבור ומציע לשם חיזוק ומניעת בעיות גב או האם אלו תרגילים מומלצים בהנחה והם מבוצעים נכון כמובן... השמח לתשובה

כעקרון כן - אבל הכל במדה ובהדרגה ועל פי היכולת הספציפית והממאצים הספציפיים בעמוד השדרה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה