חוות דעת והמלצה לרופא טוב בתחום mri

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

15/01/2015 | 14:18 | מאת: משה

L2-l3 בלט אחורי דיפוזי הלוחץ על השק הדורלי מא למינקטומיה l4-s1 -שינויים.פוסט ניתוחיים במיטת הניתוח. L4-l5 בלט דיסק אחורי דיפוזי הלוחץ על השק הדורלי והשורשים החופשיים בקדמתו. הצרות פורמינלית דוצ ולחץ על שורשי l4 דוצ L5-s1 פרוטרוזיה דיסקלית מרכזית שעברה שינוי שומני חלקי הלוחצת על השק הדורלי ומשיקה למוצא שורשי s1 דוצ, בעיקר משמאל.

יש לך פענוח MRI שנראה מקצועי לא ברור לי מה בדיוק בקשת... ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

18/01/2015 | 13:36 | מאת: משה

מה שרציתי לדעת זה הסבר של הפיענוח בשפה פשוטה והאם צריך ניתוח. רק אציין שעברתי ליפני 13 שנים שני ניתוחים למינקטומי ודיסקטומי בגבהים L4-S1. ולאחרונה אני מרגיש החמרה קשה בכאבים ובמוגבלויות

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה