מוקד מיאלופתי

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

18/01/2015 | 07:55 | מאת: מירב

בוקר טוב בבדיקת MRI שעברתי לאחרונה נכתב "החוט הגבי מדגים מוקד מיאלופתי עם אות חריג" אשמח לדעת מהו מוקד מיאלופתי. תודה

מדובר על איזור של נזק לחוט השדרה וחשוב בסיטואציה כזו לברר אם מקור הנזק ברור וא ם הוא ממשיך לגרום לנזק (למשך בקע דיסק שלוחץ וממישך עדין ללחוץ) כי אז הוא עלול לגרום להחמרת הנזק עוד ועוד וזה מצריך כמובן טפול להסדרת הלחץ ושחרור חוט השדרה במדה שתרצי את מוזמנת לתאם יעוץ מסודר ביחס לבעייתך על סמך בדיקה גופנית והיסטוריה רפואית ועל סמך עיון ממקור ראשון בבדיקת ה - MRI ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה