דקירות בגב תחתון

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

17/01/2015 | 12:39 | מאת: ירדן

שלום , שמי ירדן בת 18. מזה 4 חודשים שאני סובלת מדקירה פתאומית בגב התחתון , שצצה עם תנועה לא נכונה של הגב התחתון או אפילו עם עיטוש . הדקירה הזאת לא מאפשרת לי להזיז את הגב התחתון למשך כמה דקות ואחר כך הכאב נעלם. זה קורה באופן כמעט יום יומי .עשיתי צילומי גב תחתון והאורטופד אמר שאין כלום. אני בקרוב מתגייסת למקווה שהגב לא ימנע ממני תפקידים. שאלתי היא מה זה יכול להיות? אינני מעמיסה משקל רב עליי.. האם זה יכול לקרות עקב דלקת בכליות או אולי בשתן? תודה רבה .

יותר סביר שזה קשור לבעיה בדיסק או במפרק בעמוד השדרה אבל אם אין כאב רקע קבוע - נשמע שלא מדובר בבעייה משמעותי או מדאיגה וחיזוק שרירים יכול בהחלט לעזור אם לא משתפר כדאי לבצע דימות מכוון לאיזור ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה