בקעי דיסקים

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

15/01/2015 | 13:19 | מאת: איתמר

היי צהריים טובים , אשמח לעזרה לפענוח mri : "ישור הלורדוזיס המותנית. סיגנל תקין ממח העצם של החוליות המותני. סיגנל היפואינטיסיבמרווח דיסקלי S1-L5 כעדות לדהידרציה. אין מסות פרהספינליות קונוס מודולריס מסתיים בגובה חוליה L1 פיזור השורשים בשק תקין. בחתכים האקסיאלים לא נצפה לחץ משמעותי על חוט השק או השורשים היוצאים למעט בגבהים: בלטי דסקים קטנים L3-L4ו-L4-L5 ללא אימפרסיה משמעותית על השק או השורשים היוצאים . בגובה L5-S1 בקע פרצנטראלי גדול לשמאל עם לחץ ניכר על השורשים היורדים משמאל ללא מרכיב פורמינלי משמעותי היפרטרופיה פצטרית דו"צ.

הבדיקה מעידה על שינויים ניווונים - תהליכי שחיקה בדיסקים ללא לחץמשמעותי על שרשי העצבים ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה