כאבים ברגל בחלק העליון האחורי של השוק בלילה ובקימה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

13/01/2015 | 17:50 | מאת: טובה

שלום רב ד"ר רנד להלן תוצאות CT מותן:L4-L5 בלט דיסק דיפוזי אחורי עם סימני לחץ מתון על השק הטקאלי ללא היצרות נוירופורמינלית או לחץ על השורשים L3-L4:בלט דיסק אחורי קל משיק לשק הטקאלי ללא היצרות נוירופורמינלית או לחץ על השורשים האם זה מה שגורם לכאב ? מה הטיפול המומלץ? ממה צריך להזהר בהתנהלות היום יומית כדי שהמצב לא יחמיר?

בהחלט יתכן שהבלטים הם הגורם לכאבבגב והלחץ על שרשי העצבים יכול לגרום לתופעות ברגליים אין פעיליויות מסוכנות ממש אבל סביר שמשאות כבדים כיפופים יחמירו הכאב כאדאי לעסוק בפעילות גופנית סדירה ואם אין הטבה - לפנוןת למומחה בתחום ליעוץ מסודר ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה