הצרות מרווח בין חוליות l5 s1

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

11/01/2015 | 20:45 | מאת: לילך

שלום רב, אני סובלת הרבה שנים מכאבי גב תחתון ויש לי בלטים ב l3-l4 ולאחרונה כאבים החמירו ובצילום נמצא כי יש הצרות במרווח בין חוליות l5 s1, יש לציין כי אני עושה פילאטיס, רציתי לדעת האם מכשיר תליה בהיפוך מתאים לבעיה שלי? והאם לאורך זמן באמת ניתן להקל על הכאבים באמצעותו? תודה לילך

הואי יכול לתת הקלה חלקית וקצרת טווח אךל בודאי שלא לפתור את הבעיה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה