האם צריך ניתוח?

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

07/01/2015 | 17:24 | מאת: שרה

בדיקת MRI העלתה: בקע דיסק אחורי מרכזי עם לחץ על השק הדוראלי, ללא לחץ על חוט השידרה D7-D8 בקע דיסק אחורי מרכזי וסוב-ארטיקולרי מימין עם לחץ משמעותי על השק הדוראלי ועם לחץ קל על חוט השידרה מימין D8-D9 ההמלצה של הרופא הינה ניתוח . האם יש טיפול אחר שלא מריך ניתוח?

קשה לענות תשובה מחייבת בלי לבדוק אותך ובלי לרואת את ה - MRI אבל לפחות לפי ממצאי הבדיקה המתאורים אל ברור מדוע הניתוח הכרחי וכדאי לקבל חוות דעת נוספת ד"R רנד

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה