tahkimoni 9

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

06/01/2015 | 08:24 | מאת: mamon

שלום עברתי לפני מספר ימים CT להלן התוצאות ספונדיליזיס וליסטזיס קדמית של חוליה L5 + דיסקופטיה גורמים ללחץ על השק הדורלי ושורש ימיני אודה לך אם תוכל לומר לי למה זה קורה (אני יושבת בעבודה כל היום) ומה הטיפול

אי יציבות בין החיולית משנית לשברי מאמץ ישנים בעמוד השדרה וניוון הדיסק אין קשר ישיר לישיבה אם כי יתכןם שהיא מחמירה הכאב לא מדובר במצב סכנה בשלב ראשון כדאי לבצע פעילות גופנית מתונה לחיזוק שרירים לשיפור כוח המייצבים וכו אם לא מספיק - להועץ במומחה עמוד שדרה בחלק מהמקרים הכאב כזה שמחייב גם טיפול ניתוחיי. ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה