כאבי גב פענוח ממימצאים

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

05/01/2015 | 12:07 | מאת: תמר

בעקבות כאבי גב ערכתי צילום רנטגן עמוד שדרן מתני סקראלי התוצאות:שינויים ספונדילוטים לאורך כל החוליות בהתאם לאוסטיופניה , יתכן דיסקטגוניים בגובה L4 -5-Si ללא עדות לדחיסה. אשמח לדעת מה המומצאים בשפה פשוטה תודה

יש שינויים ניוניים הקשורים לגיל לתהליכי שחיקה הזדקנות ונזק מצטבר אין דבר מסוכן מדובר בשינויים שכיחים שאינם מסוכנים אם כי יכולים לגרום לכאב כדאי לבדוק נושא בריחת הסידן ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה