תוצאות בדיקת ct ובירור לגבי טיפול בבעיות גב

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

10/01/2015 | 16:42 | מאת: מאמה

שלום רב, מזה 4 חודשים אני סובלת מכאבי גב תחתון. במהלך החודשים הכאב פחת, כעת לאחר כל פעילות או עמידה ממושכת אני עם כאבי נוראיים ומשתקים. בתוצאות בדיקת ה CT נרשם: בגובה L4- L5 הודגם בלט דיסקלי פרא-מדיאני שמאלי לוחץ משמעותית על השק התקאלי. אין לזהות דיסקופטיות נוספות. הרקמות הרכות הודגמו ללא מצא גס. התרשמות: בלט דיסק שמאלי בגובה L4-L5 ספונדילוליזיס של L5 המנגיומה חולייתית בגובה D7 אשמח להסבר לגבי תוצאות הבדיקה ולהפניה לטיפול בכאבים המתמשכים. תודה רבה!!

יש בעיה בדיסק L45 עם שינויים שחיקתיים שגורמים לכאב אפשר להקל קרוב לודאי על ידי טיפול פיזקיאלי אם לא מספיק - מציע להועץ במומחה עמוד שדרה ד"ר רנד

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה