כאב גב תחתון - צד שמאל

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

09/01/2015 | 10:45 | מאת: אר

שלום, מזה כחודש + יש לי כאב בגב התחתון , מעל לקו התחתון בצד שמאל. כאב שלעיתים מרגיש כאילו עובר לאורך כל הרגל. הכאב הנל בשבוע האחרון השתנה לכאב גב תחתון, בצד ימין ושמאל, ללא הפרעה לכיוון הרגליים. לכן לקחתי אטופן, כבר יום 6. הכאב פחת, השתנה, לעיתים לא כאב כלל כמו בימים שלפני האטופן (שהציק גם בלילה) אך היום חזר לכאב הנקודתי ברותה נקוה בצד שמאל עם התחושה כאילו עובר לאורך כל הרגל. האם מדובר בדלקת של שרירי/גיד ? האם כדאי לפנות לאבחון מפורט? מקריאה באינטרנט כאבים אלו לא מעידים על משהו חמור, כי עם דלקת, ואמורים לעבור, אך מדוע עם אטופן (400/500 מג פעם ביום) עדיין לא חלף לגמרי? אני בת 35 וספורטיבית, כ 4 הליכות של שעה במהלך השבוע. וזו פעם ראשונה שאני סובלת מהכאב האמור. תודה.

הרבה שאלות אבל קשה לענות עליהן בלי מדיע נוסף כמו ממצאי הבדיקה הגופנית ועיו ןבבדיקות דימות לצערי לא ניתן לענות תשובה מחייבת וספציפית רקק על סמך המידע שמסרת.... ד"ר רנד

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה