כאבי גב

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

07/01/2015 | 10:35 | מאת: חיים

שלום קיבלתי תוצאות של c.t אשמח לקבל הסבר עקמת קלה קמורה לשמאל היצרות ניכרת של המרווחים הבין חולייתיים ,סקלרוזיס ואי סדירות לוחיות גופי חוליות בגבהים L5-S1 ו L5-L4 .זה נישמע לא טוב אבל מה ניתן לעשות, ו מה המשמעות בעתיד. תודה ויום טוב

מדובר על שינויים ניוונים שונים שאינם מסוכנים ואין הרבה מה לעשות לתקםנם אבל אפשר לסשפר הרבה את הכאב על ידי פיזיותרפיה ופעילות גופנת מתונה אם לא מספיק - כדאי לפנות ליעוץ מסודר של מומחה עמוד שדרה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה