עקמת נערים

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

05/01/2015 | 02:46 | מאת: מעיין

מתי חייב לעשות ניתוח לתיקון עקמת? והאם מחוך באמת עוזר לשים בגיל ההתבגות?

מחוך יכול עזור אם לובשים בזמן וכמעט כל הזמן עד סוף הצמיחה - אך יש מקרים עקשניים שלא מגיבים ומחמירים ובהם צריך ניתוח לעתים המצב מתקדם במדה כזו בעת האבחון שאין טעם במחוך וברור מיד שצריך ניתוח מחוך יכול רק לעכב החמרה אך לא לתקן עקמת שכבר קרתה ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה