בלט דיסק ועקמת

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

31/12/2014 | 11:25 | מאת: רז

היי אני חייל שמתלונן על כאבי גב וכשעשיתי ct נמצא עקמת עם קימור לשמאל ובלט דיסק משיק לשק בחוליות l4-l5 הרופא יחידה אומר שהתוצאות תקינות ואני יכול להמשיך בפעילות רגילה אבל הכאבים מקשיים עלי מה עליי לעשות? זה מצריך הורדת פרופיל/ טיפול יותר טוב?

זה כמעט תקין אבל לא 100% תקין וזה כל ההבדל - אם לא תקבל טיפול לחיזוק השרירים המייצבים ולהגנה על עמוד השדרה ולמניעת עומסי יתר עד להתייצבות עמוד השדרה - הכאב והמצב עלולים להחמיר וחבל. ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה