MRI עמ''ש

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

04/01/2015 | 10:37 | מאת: אסף

שלום, כתבתי לך שאלה לגבי MRI שעשיתי באגן ובעמוד שדרה המותני והחזי לגביי חשד לA.S, וציינתי שראיתי בצילום של הMRI משהו מוזר בחוליות. אמרת לי שלצערך אתה לא יכול לראות את התמונה. העלתי שוב את התמונה עם קישור : http://srv214.gif.co.il/images/960195mri_spine_the_second_p.bmp תודה

04/01/2015 | 10:38 | מאת: אסף

אתה צריך לעשות העתק לקישור, ואז בשורת של הכתובת אינטרנט, לעשות הדבק ואנטר בשביל לראות את התמונה... תודה.

מדובר בקשרי שמורל - הפרעה בתהליך התפתחות הדיסקים הגורם למראה לא סדיר של לוחיות העצם והדיסק - אין לכך כל חשיבות קלינית ד"ר רנד

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה