בלט דיסק+ממצאי EMG

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

29/12/2014 | 14:26 | מאת: silversky

שלום, בבדיקת MRI נמצא בלט דיסק מרכזי וימני C5-6 בEMG : +Musculoctaneos(5,6)poly +Median(c5,c6,c7) amp,dur,poly -Median(c5,c6,c7) IP (השאר NORMAL) כיום מטופלת עם לירקה ומשככי כאבים לפני ביצוע הEMG הומלץ לי על ACDF מה ממצאי הEMG מראים? אשמח לדעת האם יש טיפול ניתוחי או תרופתי אחר? תודה מראש,

הממצאים מוצגים באופן לא ברור שאינו מאפשר לומר הרבה על משמועתם ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה