פענוח ממצאי CT גב

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

29/12/2014 | 11:43 | מאת: נועה

שלום. אבי עשה CT גב בעקבות כאבי בגפיים התחתונות בחודשים האחרונים. ולהלן התוצאות: עקמת. ספונדילוליסטזיס דרגה 1 בגובה L4-5. שינויים ניווניים. היצרות מרווח בין חולייתי בגובה L4-5-S1. מימין באזור מפרק S1 הודגם מוקד סקלרוטי לא מוגדר - או גרמי? אחר? מה דעתך בנושא? מה לגבי המשך טיפול? תודה

סביר שמקור התסמינים והמגבלות מהן סובל - בספונדילוליסטזיס ממליץ על יעוץ מסודסר של מומחה עמוד שדרה ביחס לאפשוריות הטיפול כולל טיפול נתוחי אם תרצו -אתם מוזמנים לתאם יעוץ במרפאתי ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה