תחושת הרדמות לאחר זריקת וולטרן

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

28/12/2014 | 17:46 | מאת: ליז

בת 39, סובלת מכאבי גב ופריצת דיסק l4 L5. לפני מספר ימים נתפס לי הגב וטןפלתי בעזרת זריקות וולטרן, קיבלתי 3 זריקות ( 2 בצד ימין ואחת בצד שמאל). כתוצאה מהזריקה נרדם לי אזור בישבן וחלק מהירך בשני הצדדים. חשוב לציין שהתופעה הזו לא חדשה לי כי זה קרה לי לפני שנה וחצי שעברתי זריקת וולטרן בצד השמאלי של הישבן ועד היום אני סוחבת כאבים ואי תחושה באזור. האם יש דרך לבדוק האם הפגיעה היא כתוצאה מזריקה או ממקור אחר? האם יש דרך לטפל בתחושת ההרדמות הזאת שמציקה מאוד? לאן לפנות? לתשובתך אודה

סביר שזה עלול לנבוע מבצקת או לחץ מקומי סביב העצב המעצבב האיזור וצפוי לחלוף הדרגה אין הרבה מה לעשות בינתיים ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה