בעיות גב

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

01/01/2015 | 18:35 | מאת: ברנדר יונה

אני כחודש סובלת מכאב גב מותני . לוקחת אטופן ואופטלגין כל בוקר כמה עם כאב חד באזור מותו שמאל ללא הכדורים לא מתפקדת עשיתי סיטיהשבוע והממצאים הם דיסקופטיה בגובה 4-5 בלט דיסק אחורי שמאלי לוחץ במידה קלה על השק הדורלי ומערב את הפורמן ספינלה השמאלי . גורם לחץ על השורש השמאלי מה זה אומר הכאב מתיש ולא מאפשר פעילות נורמטיבית שלי ביום יום. בברכה יונה

יש לפי התוצאות בלט דיסק שמאלי הגורם לכאב- סביר שיגיב היטב לפיזיותפריה ופעלות גופנית מתונה אם לא - כדאי להגיע ליעוץ מסודר של מומחה עמוד שדרה - אפשר במצב כזה לשקול אולי התאמתך לטיפול בצריבת דיסק במדה שתרצי את מוזמנת לתאם יעוץ מסודר במרפאתי בהמשך ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה