בלט דיסק

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

30/12/2014 | 00:10 | מאת: אורן

עברתי ניתוח כתוצאה מבלט דיסק להפתעתי הכאבים לא חלפו !האם הכאבים אמורים לחלוף מיד ? בבדיקת תעודת השחרור מהניתוח נראה שהרופא טיפל באל 4 אל 5 ואס 1 .בבדיקה בסיטי ניתן לראות בברור שיש נזק ולחץ של הדיסק על השק הדורלי ושורש שמאל של אל 3 ואל4 ניתן להבין שיתכן ולא טופלה הבעיה וכי הלחץ שנותר גם לאחר הניתוח גורם לכאבים להשאר כפי שהיו ואף להחמיר אשמח לתגובתך

נשמע שכבר עשית את האבחנה לחבעיה - המידע לפניך - ולא לפני אז אין לי מה להוסוף... אם אכן זה המצב כנראה צריך לטפל בדיסק נוסף ד"ר רנד

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה