ממצאי סי טי

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

29/12/2014 | 07:43 | מאת: איתמר

שלום רב אני בן 65 נשלחתי לעשות סי טי בטן ואגן בגלל מיחושים בבטן ונמצא שם ממצא אורטופדי: נמצאו 2 נגעים אליפטים פרוורטברלים בגבהים של T8 .T9 מימין עד קוטר של כ-2.5 סמ ללא מישור הפרדה מהחוליות אך ללא סימני הרס גרמי. למה הכוונה ומה עלי לעשות? תודה

קשה לדעת רק על סמך התיאור זה יכול להתאים למצבים רבים חלק ם בנאליים וחלקם מדאיגים -מציע להגיע ליעוץ מסודר של רופא פנימי/גסטרואנוטרולוג/כירורג בהקדם ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה