כאבי גב כתוצאה מעקמת

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

27/12/2014 | 16:54 | מאת: שרית

שלום רב, בגיל 16-14טופלתי בחוגרת גב בוסטון. לא סבלתי מכאבים. היום אני בת 32 וסובלת מהתקף גב בצד שמאול מבדיקת הצילום עולה שיש לי עקמת של 18 מעלות. שאלתי היא מה ניתן לעשות בגיל זה? כרגע אני שוחה ונרשמתי לקורס שיטת אלכסנדר בהמלצת האורטופד.

עקמתכזו לא צריכה להיות גורם לכאב משמעותי - כדאי לחפש גורם אחר ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה