תוצאות C.T אבחנה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

23/12/2014 | 10:52 | מאת: יוסי

אני למעלה משבועיים עם הקרנות לרגל שמאל מה שמקשה עליי תפקוד בחיי היום יום עשיתי C.t והנה האבחנה סריקת l4-l5 : בלט אנורלי אחורי דיפוזי של הדיסקית, שגורם ללחץ קל על השק הדורלי. סריקת L5-S1 : בקע אחורי - מרכזי של הדיסקית, הנוטה לימין, מנוון חלקית,נושק ולוחץ על שורש עצב L5 משני הצדדים וגורם ללחץ קל על קדמת השק הדורלי. רק אציין שלפני שנה וחצי עברתי ניתוח למינקטומי ב L4 L5 תודה מראש...

לא ברור ממצאי הדימות שפירטת מה מקור הכאב משמאל - יש צורך לבדוק אותך ולעין באופן בלתי אמצעי בבדיקות הדימות - יתכן שיש שוב לחץ על עצב משמאל שמצריך טיפול שונה ממה שכבר קבלת ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה