כאבים מצלקת לאחר ניתוח למינקטומי

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

17/12/2014 | 13:02 | מאת: אמיר כהן

שלום רב, לפני כ-5 עברתי ניתוח למינקטומי מוצלח למדי. כיום אני בתפקוד מלא לחלוטין למעט כאשר אני רץ. בעברי רצתי מרתונים. נאמר לי שכנראה שבאזור הניתוח נוצרה צלקת הגורמת לכאב. לפי הבנתי נוצר באזור הניתוח מגבלת תנועתיות בשל הצלקת, ונשמע לי הגיוני כי רק כאשר אני רץ הכאב מופיע. אשמח לקבל ממך עצה בכמה משפטים מה עלי לעשות, האם יש תרגילים שאוכל לבצע בעצמי, האם עלי לקבל טיפול, האם זה כאב שעלול להתמשך וחייבים טיפול תמידי? תודה מראש, אמיר

איני יודע עם מי דברת אך צלקת אינה כואבת ובודאי לאמספר שנים אחרי הניתוח. סביר הרבה יותר שיש המשך תהליך הניוון של הדיסק שבא לידי ביטוי רק בעומסים ניכרים יותר כמו ריצה כל עוד זה לא מגביל אותךף באופן משמעותי -ה משך לבצע פעילות גופנית ונסה לשכוח מהבעיה - אין הרבה מה לעשות כעת מלבד פעילות גופנית ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה