תעלה קרפלית

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

17/12/2014 | 03:18 | מאת: אניה

אחרי בדיקת אי אם ג'י אמרו שיש לי לחץ קל על העצב בתעלה קרפלית מעל הכף יד . אמרו לי שזה גבולי ולא נחוץ ניתוח . התלוננתי על כך שלפעמים נשמטים לי דברים מכף היד , במיוחד דברים עדינים כמו עט וכו' .האם התופעה יכולה לחלוף מעצמה ? האם פיזיוטרפיה יכולה לעזור ? מה עוד יכול לעזור ? תודה אניה

מציע לך לפנותלפורום המתאים לבעיות בכף היד ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה