שבר חוליה

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

19/12/2014 | 13:35 | מאת: ריטה

חולת אוסטאטפורוזיס עם שברים בעמוד שדרה. לפני ימים ספורים התגברו כאבי גב לאחר תנועה חדה וקיים חשד לשבר, שנמצא כרגע בבירור. האם מומלצת מנוחה מוחלטת או שדווקא עדיף להמשיך בפעילות במידת האפשר?

לאחר מנוחה קצרה של 2-3 ימין רצוי לחזור פעילות גופנית ככל הניתן לפי מדת הכאב - אם אכן מדובר רק בשבר דחיסה אוטיאופורוטי ללא נזק עצבי או אי יציבות ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה