כאבי גב ושירות קרבי

דיון מתוך פורום  בעיות גב ועמוד השדרה

18/12/2014 | 10:26 | מאת: איתי

שלום רב! אני קצין ביחידה קרבית מזה כ-4 שנים. לפני כ-3 שבועות החלו להופיע אצלי כאבי גב+ הקרנת הכאב ליד שמאל, והוחלט להפנות אותי לבדיקת CT. הבדיקה שללה בלט/ פריצת דיסק, אך אובחן אצלי "היפוך קימור לורדוזי" בחוליות c5-c6. אשמח לדעת מה אומר המונח, מהן דרכי הטיפול, והאם המצב מאפשר המשך שירות קרבי. בתודה, איתי

זה ממצא בצוואר שלא קשור לגב התחתון ומבטא תהליך שחיקה בדיסקים בצוואר בדרך כלל אם כי יכול להיות מולד כך או כך - זה מצב נתון שאין לך הרבה מה לעושת כדי לשנות אותו (בעצם אין דבר לעשות) למעט שמירת כושר ושרירים חזקים ולהיות קשוב לגוף - אן יש כאב צוואר לא לזלזל בו ד"ר נחשון רנד מומחה לכירורגיה אורתופדית ולניתוחי עמוד השדרה www.isc.co.il [email protected] קביעת תור: 7645400 - 03 054-7478864

מנהל פורום בעיות גב ועמוד השדרה